Eladó a Nyomd, bébi, nyomd Subaruja

Már 12 millió forint felett a filmes Subaru licitje

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ahogy sejteni lehetett: eladó a Nyomd, bébi, nyomd című akció-vígjáték autós szempontból leghíresebb szereplője, a bordó Subaru Impreza.


Már a film beharangozóját figyelve megfogalmazódott bennem, hogy egyszer még jó pénzért fogják eladni a forgatáshoz használt bordó Subaru Impreza WRX-ek valamelyikét, amikből most ikont varázsoltak pillanatok alatt. Az ok egyszerű, a Subaru szedánjához köthetőek a Nyomd, bébi, nyomd című angol-amerikai akció-vígjáték legizgalmasabb jelenetei. Nekünk autórajongóknak legalábbis a vörös főszereplő maradt meg legjobban a film menetéből. Nos, tényleg eladóvá vált az egyik bordó Impreza WRX, méghozzá előbb, mint gondoltuk.
Hirdetés

Edgar Wright filmje hatalmas mozisikernek bizonyult. A különleges színvilág, a megkapó történet, az egyedi karakterek és persze a bordó Subaru mind hozzájárultak a hatalmas nézettséghez. Most a filmhez használt Imprezák közül az egyik 2006 Limited változatot kínálják a filmrajongóknak az eBay-en, 158 000 km-rel az órájában. Keményen átalakították a látványosabb filmjelenetekhez, például átdolgozták a hátsó diffit és csak hátul hajt, ráadásul egy 2004-es WRX turbóját ültették be. Máris temérdek ajánlat tornázza fel az árat, a cikk írásakor átszámítva kb. 12,4 millió forintnál tart a licit.
Végül pedig a film első hat perce, ami egyben a legélvezetesebb is:
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 15:22
    Permalink

    Alapvetően nekem is tetszett a film, bár a sok zenétől én is kicsit falra másztam. Az autós jelenetek egész látványosak voltak, bár a film elején a 3 piros autó (mellesleg az Impreza a Cruze és a Jetta is tetőablakos volt, minő véletlen -.- ) kicsit erőltetettnek tűnt.

  • 2017.10.27. at 15:22
    Permalink

    Nem volt rossz film, láttam moziban, de az “akció-musical” mivolta sokat rontott rajta. Idegesített benne egy idő után a sok zene. Amikor terveztem, hogy megnézem, a Kipörgetve c. film és eközött vacilláltam, de mikor kijöttem a vetítésről, úgy voltam vele, hogy a Kipörgetvével lehet, hogy jobban jártam volna. Mindent összevetve azért várom, hogy DVD-n kijöjjön, mert szeretném még egyszer-kétszer újra megnézni, hátha javul róla a véleményem. Ja, és persze a másikat is.

Vélemény, hozzászólás?