Elcsúfítják az Opel Insignia lámpáit?

Így frissül az Opel Insignia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén lett négy éves az Opel népszerű D-kategóriás limuzinja, Németországban fotózták le az álcázott, tesztelés alatt álló faceliftes verziót.


Négy évvel 2008-as bemutatkozása után megérett a helyzet az Opel Insignia frissítésére: a mellékelt, Németországban rögzített képek alapján már javában tesztelik a megújított változatokat. Mind a kombi, mind az ötajtós verzió lencsevégre került, és mindkettő egészen furcsán kitüremkedő hátsó lámpatesteket visel, amik ormótlansága alapján garantálható, hogy ezek csak a végleges forma elrejtésére szolgálnak, akárcsak az összecsíkozott front- és farrész.
Hirdetés

Mivel az Insignia formája még ennyi idő elteltével is frissnek hat, feltételezhetjük, hogy inkább a burkolatokat és kárpitokat, az utastér elrendezését, az autó felszereltségét és a motorok gazdaságosságát fogja kicsit továbbfejleszteni az Opel. Ugyanakkor azért valószínű, hogy kismértékben módosítják a lámpatesteket és lökhárítókat, ahogy az ilyenkor szokásos. A faceliftes modell megjelenéséről egyelőre nincs közelebbi információnk, de nem lenne meglepő, ha az őszi Párizsi Autószalonra időzítené az új Insignia premierjét az Opel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?