Elcsúfítják az Opel Insignia lámpáit?

Így frissül az Opel Insignia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén lett négy éves az Opel népszerű D-kategóriás limuzinja, Németországban fotózták le az álcázott, tesztelés alatt álló faceliftes verziót.


Négy évvel 2008-as bemutatkozása után megérett a helyzet az Opel Insignia frissítésére: a mellékelt, Németországban rögzített képek alapján már javában tesztelik a megújított változatokat. Mind a kombi, mind az ötajtós verzió lencsevégre került, és mindkettő egészen furcsán kitüremkedő hátsó lámpatesteket visel, amik ormótlansága alapján garantálható, hogy ezek csak a végleges forma elrejtésére szolgálnak, akárcsak az összecsíkozott front- és farrész.
Hirdetés

Mivel az Insignia formája még ennyi idő elteltével is frissnek hat, feltételezhetjük, hogy inkább a burkolatokat és kárpitokat, az utastér elrendezését, az autó felszereltségét és a motorok gazdaságosságát fogja kicsit továbbfejleszteni az Opel. Ugyanakkor azért valószínű, hogy kismértékben módosítják a lámpatesteket és lökhárítókat, ahogy az ilyenkor szokásos.A faceliftes modell megjelenéséről egyelőre nincs közelebbi információnk, de nem lenne meglepő, ha az őszi Párizsi Autószalonra időzítené az új Insignia premierjét az Opel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?