Életveszélyes utcai versenyt tolt egy Audi- és egy BMW-sofőr

Debrecenben gurult el a gyógyszer két német prémiumjárgány vezetőjénél

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Biztosan nem javított a német prémiumjárművek tulajdonosainak presztízsén az az eszement manőver, amit a múlt héten Debrecenben videóztak le.

Nehéz higgadtan írni arról a jelenetről, amit Debrecenben vett fel egy autó fedélzeti kamerája. A Bp-i Autósok Közössége YouTube csatornán közzétett videóban tekinthető meg az eset. Két német prémium modell, nevezetesen egy Audi és egy BMW vezetője száguldozott a délelőtti, nem kicsi fogalomban. Jól láthatóan egymás ellen versenyeztek, nagy tempóval, és egyikük sem akart engedni a 48-ból. Az Audi vezetőjének elméjében pedig annyira lement a roló, hogy áttért a szembejövő sávba, a balra kanyaródók és az egyenes irányt választók közé. Ilyenkor mindig hálát adhatunk, hogy nem történt komoly baj, ahogy a videó végére még beszúrt előzésnél sem. A Pomázon rögzített eset láttán is meghűl a vér az ember ereiben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2021.01.21. at 10:38
  Permalink

  Neked is “Gratula”, hogy csak ez tűnt fel a cikkben…
  Az a borzasztó, hogy ez a jelenet megtörténhet!
  Sőt! Ismerem a helyet, és igen ritka pillanat az, hogy nincs senki abban a belső sávban, ahová az Audi-s zseni nagy tempóval szemből behajtott. Isteni szerencse!
  Nagyon bízom benne, hogy még idén szigorodnak a jogszabályok, és az ilyen agytrösztöket évekre el tudják majd tiltani a vezetéstől!

Vélemény, hozzászólás?