Elfüstölt a 600 ezres Audi A6, hogyan tovább?

Mi várható a Pénztemető Audival egy katasztrofális motorhiba után? Elmondom!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eljött az idő, hogy megálljunk egy pillanatra, és őszintén beszéljünk a "pénztemető" Audiról, és annak sorsáról egy végzetes turbóhiba után.

Bár ebben a videóban nem szerelünk és nem is autózunk, de ha hű szeretnék maradni a sorozat eredeti ötletéhez, akkor mindenképp megéri beszélni arról, ami az Audival történt, főleg, hogy mindez meg fogja határozni a sorozat folytatását. Ne feledjétek, nem kell túlmisztifikálni a dolgot, ez továbbra is csak egy fiatal srác próbálkozása egy öreg és rossz állapotú autó életben tartására és megmentésére, ami egy sokkal hétköznapibb történet Magyarországon, mint ahogy elsőre gondolnád. Tarts hát velem az alábbi videóban, miközben a nappalim kényelmében mesélem el, milyen érzés egy turbóhiba miatt szétforgó dízellel megküzdeni, és a sikeres lefullasztás után kvázi győztesen kijönni a csatából.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2023.04.23. at 13:16
  Permalink

  Már nem szoktam ilyen tartalmakhoz hozzászólni, mert ezek a projektek csak arra jók, hogy a nézettséget generálják: mindenki valamiért meg tudja nézni, ha akarja. A pénzes csak röhög a tákoláson, az átlag szörnyűlködik hogy ilyen szaroknak is van műszakija, a sorstársak probálnak meg ezekből is ihletet meríteni hogyan tudná bontott alkatrészekből megjavítani otthon, etcetc..

  Mindegy, sok sikert kívánok, remélem a következővel több szerencséd lesz.

 • 2023.04.24. at 11:44
  Permalink

  Kornél, téged már a családneved is arra predesztinál, hogy annyi VW-t, Audit, BMW-t, Mercit és Porschét ments meg, amennyit csak lehet. Úgyhogy hajrá 😀

Vélemény, hozzászólás?