Első képeken a Nissan Note Nismo

És tényleg megcsinálták: Nissan Note Nismo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Note családi kisegyterűt vagy kisautót is beborította a Nissan nismósítási hulláma. Ősszel már meg is jön.


Alig néhány napja, hogy kiderült: a valóban sportos 370Z és a GT-R, na meg az inkább vicces, mint gyors Juke Nismo után az Almera-utód Pulsar és a második generációs Qashqai is kaphat egy-egy gyári tuningos Nismo kivitelt. Akkor még csak viccből írtuk, hogy várjuk a Micra Nismót, a Note Nismót, kiváltképp a Navara Nismót is, na de most vagy az van, hogy a Nissan komolyan vette a "kérésünket", vagy reálisabban az, hogy bizony amit csak lehet, a 30 éves jubileumot ünnepelve jól lefed a nagy Nismo-hullám. Mert ezek a képek hivatalosak, az elsők, s a Note Nismót mutatják.
Hirdetés


Nos, eddig a polgári Note-ról sem feltétlen a sportosság jutott eszünkbe, még akkor sem, ha a második nemzedéket már nem is egyterűnek, hanem szimpla kisautónak skatulyázza a Nissan. Szóval Note, mint hot hatch? Miért ne?

Technikájáról még nincs infó (lesz állítólag "sima" Nismo és durvábban ültetett Nismo S is), vélhetően rövidesen megtudjuk, mit tud majd. Az értékesítése ősszel startol.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?