Emissziómentes a kétkerekű Mini

Összehajtható Mini kerékpár

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Augusztustól rendelhető a Mini kétkerekűje, mely összehajtva még a hagyományos háromajtós Mini csomagterében is elfér. 499 eurós ára nem kevés, de a márkához és hasonló bringákhoz képest sem vészes.


Emissziómentes és nem is túl drága, hiszen 499 euróba (~135 000 forintba) kerül a Mini legújabb modellje. A közlekedést forradalmasító eszközről azonban nincsen szó, mindössze a Mini is rámutatott: ahol autóval csak állni lehet a dugóban s még parkolóhelyet találni is nehéz, ott a legjobb biciklivel közlekedni. Egyre többen hangoztatják ezt, jóval egyszerűbb a biciklit szállítani, ha nem kívülről kell az autóra tenni, hanem kis mérete miatt befér a csomagtérbe is.
Saját kerékpárját olyannyira kicsire készítette a Mini, hogy az a legtöbb autó poggyászterébe, így saját meredekhátúiba is befér. A márkához illő módon az összehajtható bringa is minőségi, alumínium vázra, profi felszerelésekkel épül, váltója 8 fokozatú, lánca pedig olajozást nem igénylő, így teljesen tiszta, teflon bevonatú, ráadásul dizájnos, sárga színű.
A nem csak helytakarékosnak, mindössze 11 kilogrammos tömegével meglehetősen könnyűnek is számító Mini kerékpár augusztustól érhető el a Minitől, 499 eurós ára nem szerény, ám a márkához és a hasonló minőségű és felszerelésű bringákhoz mérten nem vészes.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?