Érkeznek hazánkba a Ford nagy teherautói

Megkezdik a Ford nyergesvontatóinak és nagy teherautóinak forgalmazását Magyarországon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ford Trucks nyolcadik szereplőként érkezik a nagy teherautók és nyergesvontatók piacára Európában, Magyarországon a Delta Truck a kizárólagos forgalmazó.


Eddig hét gyártó uralta a nagy teherautók és nyergesvontatók piacát Európában, most nyolcadikként a Ford Trucks is megérkezett, a magyarországi forgalmazás kizárólagos jogát az 1991-ben alapított Delta Truck kapta meg. A szigetszentmiklósi és budapesti telephelyű vállalat nem csak eladásra, bérlésre is kínálja a Ford nagy teherautót és nyergesvontatóit 3 éves teljes körű biztosítással egybekötve. A Ford Trucks törökországi üzeme a Courirer és a Transit Custom mellett a Transit nagyobb kiviteleit és a több tonnás teherbírású, akár négytengelyes teherautók gyártását végzi. A török Ford teherautók Euro 6-os környezetvédelmi normákat teljesítő Ecotorq motorjait a Ford, váltóját a ZF, elektronikáját a Bosch, fékjeit pedig a Knorr-Bremse szállítja.
Hirdetés
A Delta Truck a Ford teherautók teljes palettáját forgalmazni fogja, rövidtávú terveik szerint a piac 5 %-át, hosszútávú terveik alapján 10-15 %-át szeretnék uralni a Fordokkal. A legtöbb hajtásképlettel, akár 8X4-es, billencses teherautót, betonkeverőt, vagy tűzoltóautót is biztosítani tudnak a jövőben, a szervizeléshez pedig az ország több pontján vannak partnereik. A budapesti és szigetszentmiklósi telephely mellett, Győr, Debrecen, Szeged, Zalaegerszeg és Pécs területén is tudják majd fogadni a Ford teherautókat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 21:51
    Permalink

    Olvastam már erről máshol, és meglepődtem, de örülök neki. Színesebb lesz a paletta. A lassan már veteránkorú Ford Cargókból, amik Angliából jöttek, még fut néhány idehaza, most egy jókora kihagyás után újra lesznek nagyméretű Ford teherautók és kamionok. Jó hír.

    [url]https://www.google.hu/search?q=ford+cargo&client=opera&hs=HW7&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiKgsqyqIDSAhWINpoKHaIZAiEQ_AUICCgB&biw=931&bih=611#tbm=isch&q=ford+cargo+1990[/url]

Vélemény, hozzászólás?