Ez az ufó, nem a Civic: Honda Vision XS-1

Honda Vision XS-1: jövőautó a családnak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hétüléses egyterű-tanulmányt mutatott be a Honda, a tolóajtós Vision XS-1 sajnos sokkal futurisztikusabb annál, hogy sorozatgyártásba mehessen.


Hirdetés


Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 13:32
    Permalink

    Szicsával egyetértek: ez az egybeülés hátul nagyon gáz, funkcionálisan sem okés, és még ronda is. És a különböző korú gyerekeknél elsődleges, hogy a hátsó 3 ülés külön-külön is mozgatható legyen egy sínen. Az sem ideális, hogy a két első ülés között hatalmas középkonzol van, így menet közben nem tud az anyuka hátramenni-hátraülni a gyerkőcökhöz. (Ez pl. a mi Espace-ünkben annyira jó, hogy lehetséges, még ha nem is annyira szabályos.) Az is kérdés, hogy a B oszlop nélkül milyen védelmet nyújt az autó a gyerekeknek egy oldalütközés esetén…. A tükör egyértelműen kamerás, így sokkal jobb a légellenállási tényező, sztem ez nem vicc. A hátsó lámpa kicsit Volvo-s lett, nem?

  • 2017.10.29. at 13:32
    Permalink

    Aki ezt tervezte, annak sosem volt 3 gyereke. Alapvető, hogy hátul különállóak legyenek az ülések, és egyforma szélesek. Nem árt, ha az “anyósülés” hátrafordítható. A cikk szerzője úgy látszik még nem hallott arról, hogy a visszapillantó tükör helyén kamera van, és a képet egy kijelzőn látja a vezető az utastérben. Persze nem én vagyok az autós-szakíró.

Vélemény, hozzászólás?