Ez lenne az új Supra motorkínálata?

Csupa BMW motort mutat a Supra lebukott prospektusa

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy prospektus fotói keringenek a neten, ami jó eséllyel az új Toyota Supra műszaki táblázatát mutatja. Eszerint a motorkínálata csupa BMW egységből áll, amiből jó is kisülhet.


Kicsit korán van még ahhoz, hogy az új Supráról műszaki adatok derüljenek ki, most mégis úgy tűnik, hogy láthatunk néhány adatot. Erősen tesztelik már a késznek látszó autót, most pedig egy prospektus fotója került elő, amin az új Supra műszaki jellemzői is láthatóak. Kicsit sántít a dolog, mert a fotók még az FT-1 tanulmányautó részleteit mutatják, igaz, elnézve az álcázott autókat, nem lesz túl nagy különbség. A táblázat szerint a hosszúsága 4380 mm, 1830 mm széles, 1280 mm magas, tengelytávja pedig 2470 mm. Súlya felszereltségfüggő, de 1350-1430 kiló közötti lesz.

Hirdetés
Motorválasztéka a teljesítményekből - és a közös fejlesztésből - kiindulva csupa BMW erőforrásból áll. Amennyiben igaz, és nem kamu a Gazoo Racing emblémával ellátott prospektus, 2,0 literes négyhengeres, 192 lóerős és 320 Nm nyomatékú lesz a belépőmotor. Ugyanez a négyhengeres 252 lóerővel és 400 Nm nyomatékkal szerepel a táblázatban, míg a csúcs, mellőzve a pletykált hibridrendszert, 3,0 literes, soros hathengeres - 340 lóerős - egység. A középső teljesítménye a BMW 30i motorjának, míg a nagyobbik a 40i motornak felel meg, igaz, a nyomatékadatok nem egyeznek. Ezeket még nem szabad készpénznek venni, ugyanakkor nem lenne rossz az M240i-ben is 340 lóerőt teljesítő hathengeres a Suprához.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?