Ezt a finoman tuningolt Trabit még te is megkívánnád

A Vilner minden autóval ugyanúgy bánik, ez a Trabant is alapos kezelést kapott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mindegy, milyen autót tolnak be a Vilnerhez egy kis utókezelésre, ugyanolyan alapos kezelést kap. Legyen az veterán Mercedes, Lancer Evo, vagy épp Trabant, utóbbival is ügyes kézzel bánnak.

Alaposan kikopott már a forgalomból, mégsem ritka még a Trabant az utcán, ám egyre inkább kerülnek elő a féltve megőrzött, vagy épp rendesen felújított darabok. A Vilnerhez most egy négyütemű, már 1,1-es Volkswagen motoros változatot tolt be egy megrendelő, hogy szabják az igényeire. A Vilnernél leginkább a belsőre koncentrálnak, de a teljes külső felújítás sem ritka, amibe beleviszik saját fűszerüket is. A Trabi belül világos bőr és kék kockás durva szövet huzatot kapott. Alaposan részletezték az utasteret, a műszerfal is kapott az izgalmas betétből, ahogy az ajtókárpitok is, a színösszeállítás pedig tökéletesen passzol a Trabanthoz.
Hirdetés
Külsőleg is alkalmazták ugyanazokat a színeket és mintákat, amiket bent, a tető, a felnik és az ajtókra került dekor is a szövethez hasonló mintát kapott. A 21-es szám a megrendelő szerencseszáma, ezt láthatjuk a tetőn, az ajtókon, a B-oszlopokon és az új Momo sportkormány közepén is. Modernizálták is kicsit a Kelet-Német kisautót, ledes fényszórókat kapott, ám a motorhoz nem nyúltak, továbbra is 45 lóerős. A korabeli stílust tökéletesen sikerült alkalmazniuk a Trabanton és nem elrontani az összhangot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?