Ezt már nagyon vártuk! Jávorszarvasteszten a Suzuki Vitara!

Meglepően jól szerepelt a jávorszarvasteszten a Vitara

Ismét a Km77 csapatának videóját hívjuk segítségül, hogy megmutassuk a Suzuki Vitara képességeit egy kikerülő manőver során.

Jól szerepelt a jávorszarvasteszten a Vitara

Egy magas építésű autón könnyebben kifoghat a jávorszarvasteszt, ám a Suzuki Vitara nagyon szépen szerepelt a Km77 tesztjén. A kikerülő manővert, illetve a szlalomozást ugyanazzal az 1,4 literes, lágy hibrid hajtáslánccal felszerelt modellel végezték el, amely itthon is megvásárolható és valószínűleg a Made in Hungary felirat sem hiányzott róla. Nem szaporítanám tovább a szót, nézzétek meg, hogyan terelgették a bóják között a Vitarát!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.02.09. at 21:39
    Permalink

    Életem legjobb döntéseinek egyike,hogy ezt vettem…

    Mondjuk már a laptimingban látható volt,hogy ahhoz képest,hogy suv nagyon jól manőverezhető és ezzel az 1.4 boosterrel nagyon tud menni ha kell, az eddigi 2,5 éves saját tapasztalat is alátámasztja ezt…hogy a saját kategóriájával összehasonlítva pár példa, Vw t cross, kamiq, duster, captur, opel crossland ordenáré szarmoslékok ehhez képest…

Vélemény, hozzászólás?