Ferrariból kínai gagyi

Fénnyel vadított kínai Ferrari

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jót akartak a kínaiak, de nem biztos, hogy sikerrel jártak a Ferrari 458 Italia csinosításakor.

A jót is lehet jobbá tenni - tartja a bölcs mondás. A kínaiakat mindenki bölcsnek tartja, most mégis fordítva értelmezték az iménti mondatot, és elfuseráltak egy Ferrari 458 Italia sportkocsit.
Bár a régi, klasszikus maranellói modellekért rajongom, azért fel tudom húzni magam azon is, ha az aktuális Ferrarikat szándékosan teszik tönkre, vagy éppen csúfítják el. Utóbbira most a kínaiak szolgáltattak példát: a bő 200 ezer eurós, Oakley Design tuningos sportkocsit összetévesztették egy gagyi, zenélő műkarácsonyfával, és teleaggatták mindenféle villogó és vakító fényforrással. Hogy külön megvilágítást kapott a motortér, az még nem is lenne olyan nagy hiba, mert a szoborszerű V8-ast nem csak hallgatni, de nézegetni is esztétikai élmény, ellenben amit a frontrésszel műveltek... Nem elég, hogy a Ferrarinak is be kellett hódolnia a kötelező nappali menetfényes előírásnak, a PHKOSUGI dizájnműhely oldalanként egy-egy plusz, ráadásul villogó fénysort helyezett el (a hátsó kerek piros lámpák is villognak), fényárban úszik a teljes beömlőnyílás, és ami a gagyi szó i betűjére a pontot felteszi, az a csomagtértető fénykontúros kiemelése. A műremek nem csak a fényképen, de vakító valóságában is megtekinthető az alábbi videón.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?