Fiat 500 modellekkel bővül a SHARE NOW flottája

Újabb típusokat használhatnak, akik a SHARE NOW autóival járnak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW, a Mini, a Mercedes és a smart mellé a Fiat is felsorakozik a Share Now flottájában.

Még örömtelibb hír a Fiatok érkezése, ha megnézzük a díjszabásukat. Ugyanis az 500-asok a legelérhetőbb árkategóriában használhatók. Mindössze 60 forintos percdíjat kell fizetniük az ügyfeleknek, ami jelenleg a legkedvezőbb ár Budapesten. Egy teljes napra pedig – a benne foglalt 90 kilométerrel együtt – 11 990 forintért vihető el. Viszont aki nem előfizető, tehát csak alkalmi felhasználó, 25 százalékkal magasabb áron, 79 forintos percdíjjal veheti igénybe az új modelleket.A Fiat 500-asokkal nem pusztán praktikus városi modellekkel egészül ki német prémiummodellekből álló flottánk, de a tudatos árazással törekszünk arra is, hogy minél több embernek biztosítsunk gyors és kényelmes közlekedési alternatívát a fővárosban” – mondta Buday Bence, a SHARE NOW magyarországi ügyvezető igazgatója. „Célunk hozzáférhetővé tenni a városi mobilitás egyre népszerűbb formáját a Budapesten élő vagy dolgozó emberek számára úgy, hogy nem engedünk a magas minőségből.”
Hirdetés
Az új autók mellett az elérhető zónákban is újít a SHARE NOW. Hét új területre terjed ki a szolgáltatás, ezek közül kettő, Hűvösvölgy és Mártonhegy a belső SHARE NOW zóna része, tehát olyan területek, ahol ingyenesen indíthatók, illetve zárhatók le a bérlések. A fennmaradó öt, Csepel, Wekerletelep, Rákoskeresztúr, a Centenáriumi lakótelep és Káposztásmegyer. Ezek úgynevezett külső zónák. Utóbbiak szigetszerűen, a SHARE NOW zónától elkülönülten helyezkednek el a város külső részein. Ezeken a helyeken a bérlések egyszeri extradíjért zárhatók le és díjmentesen indíthatók, miközben a közösségi autók továbbra is az egész ország területén használhatók.
Hirdetés
Érdemes tudni még, hogy a SHARE NOW kézfertőtlenítőket helyez el autóiban, míg a Fiat magyarországi képviselete az új gépkocsik leggyakrabban megérintett kezelőfelületeit hosszútávú felületfertőtlenítővel kezelve adja át az autómegosztó szolgáltatónak, csökkentve ezzel a fertőzésveszélyt a járvány idején.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.12.03. at 18:58
    Permalink

    Fontos kiemelni: a Fiat/FCA továbbra sem tagja a Share Now cégcsoportnak, a Daimler/BMW és a helyi képviselet Wallis külső partnerként szerez be az olasz gyártó matuzsálem korúnak számító típusából, hogy ki tudja elégíteni a felhasználói igényeket.

Vélemény, hozzászólás?