Filmszerepben debütál az új 5-ös BMW

Hamarosan jön az új 5-ös BMW, gyári videókon már látható az álcázott kocsi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kezdenek túlzásba esni a gyártók az új modellek előzeteseivel, nagy divat lett az álcázott kocsikat is mutogatni. Most a BMW csinált több videót róla, akciófilmben is szerepelni fog.

Valahol a Mercedes-AMG GT bemutatása környékén kezdett elfajulni az álcázott autók mutogatása. Azóta több gyártó is közöl hivatalos fotókat, videókat a még nem létező modelljeiről, most a BMW teszi ezt az új 5-össel. Már megmutatták, hogy tud állóra is fékezni, ha veszélyt érez, most pedig kívül-belül látható az új limuzin, valamint egy új extráról is láthatunk felvételt.
Hirdetés
A legfrissebb 5-ös külső kameraképeit már mobilunkon is nézhetjük. Ha éppen nem vagyunk az autó közelében, tudhatjuk, mi történik körülötte, így akár élő adásban is láthatjuk, ha valaki meghúzza. Az új 5-ös bevezetése a BMW-től megszokott módon történik, több modelljükhöz forgattak kisfilmet a múltban, ezekből összeállt egy sorozat is, most ezt fogják folytatni. Nem egyszerű reklámvideók, kőkemény 8-10 perces akciófilmek ezek, látványban pedig az új epizód sokkal komolyabb lesz, mint az eddigiek. Már most csütörtökön láthatjuk az új 5-öst, a filmet pedig 23-án publikálják, persze csak online.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 01:08
    Permalink

    A Hire tényleg egész jó kis sorozat volt ([url]http://autossagok.blog.hu/2015/08/02/bmw_reklamsorozat_hiressegekkel[/url]), furamód nekem épp a Madonnás Guy Ritchey epizód nem jött be.

    Ezek szerint most újraindul a sorozat vagy ez csak egyszeri próbálkozás marad az új 5-ösnek?

Vélemény, hozzászólás?