Folytatódik a debreceni BMW gyár építése

2022 elején felhúzzák az első épületeket a debreceni BMW gyár területén

Az első épületek építése mellett a munkaerő-toborzás is folytatódik az új állásajánlatok meghirdetésével.

Jövő év elején kezdődik a központi irodaépület és a képzési központ építése a debreceni BMW gyár területén. A helyszínen jelenleg is zajlanak a csapadékvíz-elvezető árkok, a vízvezetékek és a különböző infrastruktúra-berendezések telepítési munkálatai, valamint az energiaellátás, az utak és a parkolók kiépítése.
Hirdetés
Miután elkezdődnek a tervezési, minősítési és képzési feladatoknak, valamint a humánerőforrás- és menedzsment-funkcióknak otthont adó épületek építési munkálatai, az olyan technológiai épületek felépítésére vonatkozó pályázati kiírásokat is megnyitják, mint például a présüzem, a szerkezetépítő részleg, a karosszériafényező műhely és az összeszerelő csarnok.A létesítményünket építő csapat és Debrecen városa kiváló munkát végez. Együttműködésünk a városvezetéssel és Magyarország kormányának képviselőivel rendkívül professzionális, minden megállapodásunk határidőre teljesült. Nagyon elégedett vagyok a telephelyünkön zajló építési munkálatok előrehaladásával is” – fogalmazott Michele Melchiorre, a BMW Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „A 2022-ben kezdődő épületépítési munkálatokkal új gyárunk fejlesztésének következő szakaszába lépünk” – tette még hozzá.
Hirdetés
Debrecenben a Neue Klasse modellek, tehát olyan elektromos járművek készülnek majd az évtized közepétől, amelyeket az alapoktól villanyhajtásúnak terveztek. Az építkezés mellett folyik a munkaerő-toborzás is. Elsősorban olyan munkaterületekre keresnek dolgozókat, mint például a humánerőforrás, a létesítményüzemeltetés, a pénzügy és a beszerzés. A gyártással kapcsolatos állásajánlatok meghirdetésére viszont még várni kell.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?