Fordokat lopott, elfogták a pestszentlőrinci férfit

Lopásból származó alkatrészeket és komplett autót is találtak Pestszentlőrincen a BRFK nyomozói

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kulcsokat, jelblokkolókat, lopásból származó alkatrészeket és lopott autót is találtak annál a férfinél, akire pestszentlőrinci otthonában csapott le a rendőrség.

Saját otthonában tartóztatták le azt a férfit, akit bizonyítottan két Ford ellopásával hozott összefüggésbe a BRFK. A 49 éves M. Lászlót egy 2019. október 22-én a Vecsési útról, valamint egy 2020 novemberében Kispestről ellopott Ford ellopásának alapos gyanúja miatt tartóztatták le november 24-én. A házkutatás során GPS jelblokkolókat, vezérlőegységeket és Ford indítókulcsokat találtak nála, valamint egy autót is lefoglalt a rendőrség, melyet M. László rokona használt és az első vizsgálatok alapján több autóból származó lopott alkatrészekből építették, ennek részletes kivizsgálása még tart. A nyomozás során eljutottak ahhoz az alkatrészkereskedő B. Andráshoz, akinek M. László rendszeresen adott el autóalkatrészeket. Nála 97 olyan alkatrészt találtak, mely feltételezhetően lopott autókból származik. Ezek mellett az egyik lopott Focust Pestszentlőrinc kertvárosi részén megtalálta a rendőrség és visszaszállította eredeti tulajdonosának. "A BRFK Felderítő Főosztály Gépjárműbűnözés Elleni Osztállyal közösen végrehajtott elfogásokat követően a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói M. Lászlót lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, B. Andrást orgazdaság vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként." - írja a Police.hu
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?