Frissül a Volkswagen népszerű villanyautója, íme egy részlet!

Közelről mutatta meg a Volkswagen az első ID. modell frissítésének fényszóróit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Március elsején mutatkozik be a Volkswagen ID.3 frissítése, ám egy fontos részletet már lelepleztek a németek. Mutatjuk a videót és a részleteket!

A nagytestvérekhez hasonló lámpákat kap a Volkswagen ID.3 is a hamarosan érkező frissítéssel, az ID.4 és ID.5 modellek modernebb, "mosolygósabb" küllemét veszi fel így a jelenlegi legkisebb ID. termék is. A frissítésre már csak napokat kell várni, március elsején ugyanis a teljes autóról lerántják a leplet. Állítólag a frissítéssel érkezik a GTX változat is, amellyel végre teljessé válik az ID.3 kínálata.
Hirdetés
A műszaki adatokat egyelőre még nem árulta el a Volkswagen, ám azt már tudjuk, hogy 12 colos infotainment kijelzőt és a beltér anyagminőségének érezhető javulását hozza majd a frissítés. Az újragondolt, majd átdolgozott középkonzolon pedig a jövőben két pohártartónak is lesz hely, ez a módosítás felhasználói panaszra került a frissítésbe. A csomagtartó is praktikusabb lesz, egy kivehető rendezőelemet kap, hogy jobban variálhatóvá váljon. Az alábbi videón megtekinthető az újdonság egyik leglátványosabb részlete, a már említett fényszóró, mindenképp megéri vetni rá egy pillantást.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?