Grafikán az új BMW M5 és 5-ös Touring

Ilyen lehet majd az 5-ös BMW kombi és M változata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két nagyszerű grafika segít elképzelni milyen lehet majd a nem rég bemutatott új BMW 5-ös sorozat Touring és vadított M változata.


Kevéssel a hetedik generációs BMW 5-ös sorozat bemutatása után máris alkotott a VT (virtuális tuning) társadalom. Honfitársunk X-Tomi, valamint egy másik grafikus Theophilus Chin, segítenek elképzelni hogyan nézhet majd ki az M5 és Touring, azaz kombi változata az új 5-ösnek. Konkrét teljesítményadatok még nem ismertek az M5-tel kapcsolatban, azonban 600 lóerő feletti adatban biztosak lehetünk. A Touring motorpalettája valószínűleg megegyezik majd a szedánéval, aminek csúcserőforrása az 550i 4,4 literes duplaturbós V8-asa, 455 lóerővel.
Hirdetés
X-Tomi grafikája az esetleges „2018-as” BMW M5, ami a korábbi M-modellekből merít ihletet. A bajorok mai dizájnvonalát követve kapta meg lökhárítóit, az M-es felniket, az ikonikus kék színt és egy visszafogott hátsó szárnyat. A kombi grafikája akár a sorozatgyártott modell képe is lehetne, annyira életszerű. A családi kombi sportosabb csomagot kapott, úgymond M Sport felszereltséget, két duplakipufogóval és az ehhez passzoló felnikkel, kék féknyergekkel. Mindkettőt alig várjuk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?