Gyári fotón a friss Renault Twingo

Lámpa-kavalkád a legújabb Renault Twingón

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Első generációjával nem csak az Év Autója, hatalmas is siker is volt a Renault Twingo, a 2007-ben érkezett széria azonban nem lett elég ütős.

Aki mókás használt kisautót keres, annak tuti tipp az első generációs Renault Twingo, ám az új miniautók között messze nem számít ennyire befutónak a Twingo második generációja – és ez bizony az eladási számokon is látszik. Azt nyilván a gyáriak is tudják, hogy leginkább egy ötajtós változattal érhetnének el sikereket, ám a teljes modellváltásnak még nem jött el az ideje, most csak ráncfelvarrásra került sor, ami igen komoly mértékű lett, már-már plasztikai műtétnek is nevezhetnénk, ugyanis a csöppség arca teljese átalakult.
Részletek helyett egyelőre csak egy fotó ismerhető a premierjét szeptember 13-án, a Frankfurti Autószalonon tartó Twingóról, melyen nem csak a mostaniénál sportosabb lökhárítóval, a teljesen átalakított, 3 részessé tagolt, kerek középső lámpasorral friss az orr kialakítása. Egyelőre csak tippelhetjük, hogy miként alakul a fényszórók kiosztása, de vélhetően a legalsó, oldalra húzott elem az irányjelző, a középső kerek a nappali fény és a ködfényszóró párosa, felül pedig a tompított, illetve a távolsági fény világíthat.
A friss Twingo vélhetően még idén ősszel, a mostanihoz mérten érezhető árnövekedés nélkül befut a hazai piacra is, így karakteresebb fizimiskájával és továbbra is kedvező árával fokozott sikerre számíthat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?