Gyorshajtás, hibrid Dacia és a karácsony a hét slágertémái

Ez a hét a csodás karácsonnyal zárult, nézzük mi történt előtte a nagy rohanásban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A karácsonyi pihenés közben emlékezzünk meg a hét fontosabb történéseiről.

Mint minden héten, a mögöttünk állón is mozgolódtak az üzemanyagárak. Először drágult a gézolaj, miközben a benzin olcsóbb lett. A hét végére viszont mindkét üzemanyag ára lefelé mozdult. Ami bevált, azon ne változtass – ezt az elvet követi a Mazda, hiszen a hatosukhoz csak egy icipicit nyúltak frissítés gyanánt.
Hirdetés
Ellenben a Hyundai Konának új generációja érkezett, futurisztikus vonalakkal, amelyeket ide kattintva láthatsz. Kiderült a Mercedes EQE SUV hazai ára, és ha már a villanyautóknál tartunk, akkor a Lucid is a földbe döngölné a Teslát Európában.
Hirdetés
Megmutatták a hibrid Joggert, ami valószínűleg a legdrágább Dacia címére is pályázhat majd. Most már biztos, hogy elköszön a Kia egyik legizgalmasabb típusa. Ide kattintva láthatod a Stinger búcsúmodelljét.
Hirdetés
Ha már Kia, akkor teszteltük a konnektoros hibrid Nirót, a tesztet ide kattintva olvashatod. Folytattuk sorozatunkat a tíz évvel ezelőtti autóárakról. Ha te is nosztalgiáznál egyet, akkor kattints ide. A szokásos heti használttesztünkben most egyegészen fiatal és keveset futott autót mutattunk. Magyaráztuk a gyorshajtók bizonyítványét, vagyis rávilágítottunk, hogy miért nem tudják kivágni magukat dörzsölt dumával a büntetés alól. Végül a karácsony jegyében összegyűjtöttük a legmenőbb karácsonyi autós reklámokat, illetve megmutattuk a leggyorsabb karácsonyfát.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?