Ha múltidéző autókiállítás, akkor Retropartyzánok

Programajánló: április 24-26-án megint Retropartyzánok Csepelen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A zsigulisok és több másik márkaklub idén is megidézi a legvidámabb barakkot. Temérdek veteránjármű a szezon legjobb ingyenes rendezvényén.


A Veterán Zsiguli Egyesület idén is összeszervezte a '60-as, '70-es és '80-as évek hazai utcaképét meghatározó járműveit tömörítő márkaklubokat, hogy egy szezonindító régi autós összeröffenést tartsanak. A harmadik Retropartyzánok már szokásos helyen, a Csepeli Orion Parkban kerül megrendezésre és április 24. és 26. között várja az érdeklődőket. Látogatóként és kiállítóként is ingyenes a belépés, csak a napi járós autók után kell 500 forintot fizetni, amit a szervezők a parkolás megszervezésére fordítanak.
Hirdetés


Ezúttal a korabeli versenyautók és motorok lesznek a kiállítás díszvendégei, de az idei év két emlékezetes eseménye lesz a Stasys Brundzáról, a vilniusi VFTS gururól szóló könyv magyarországi megjelenése és egy ajándékautó bemutatása is. A Veterán Zsiguli Egyesület[/url] a német testvérklubtól ajándékba kapott egy nagyon korai, részben kézzel összerakott 1200-ast, amit közös munkával fognak lefújatni és "klubautó" lesz. A helyszín, az egykori Csepel Művek 3000 négyzetméteres hangárja is ad a hangulathoz, de az egyéb betétprogramok mellett a legfontosabbak akkor is a korabeli autók és motorok, amiknek egy részét mozgásban is meg lehet majd nézni, sőt ki is lehet próbálni.

További információkat a Retropartyzánok honlapjáról és a közösség Facebook oldaláról lehet elérni.
A pontos cím: Csepel, Plútó utca 14., de a bejárati kapun az Orion utca 14. felirat látható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?