Hajmeresztő szabálytalanságok a legújabb Pofátlan(TAN)ításban

Pofátlan(TAN)ítás 25. rész: a záróvonalon előzés már nem téma, a körforgalom rövidítése bámulatos

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb Pofátlan(TAN)ítás, azaz civil autós felvételcsokrot tett közzé a rendőrség, mondhatnánk, hogy a szokásos szabálytalankodásokkal, ám van itt új, "bravúros" mutatvány is.

Úgy várjuk már a rendőrség Pofátlan(TAN)ítás videóit, mint a Cobra 11-et. Igaz, ebben legalább a szabálytalanságok nem végződnek hatalmas balesettel, ám a lehetőség sok esetben ott van. Ezért is érdemes végignézni, a mostaniban is van olyan helyzet, ahol egy nem mellesleg hiányos féklámpás autó, pontosabban annak vezetője nem ad meg egy elsőbbséget egy kerékpárosnak, majdnem elüti.
Hirdetés
Látható továbbá persze szabálytalan megfordulás, záróvonalon előzés és piroson áthajtás is, de ezúttal még körforgalomba menetiránnyal szemben behajtást és kihajtást is rögzítettek a rendőrök, a sofőr vélhetően úgy gondolta, nem teszi meg a teljes kört, tud ő egy rövidebb, gyorsabb utat. Nos, alighanem sokkalta gyorsabban és olcsóbban megúszta volna, ha betartja a KRESZ-t.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?