Harmadik variáció egy témára: a Master és a Movano után NV400

NV400 váltja a Nissan Interstar kisteherautót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szabadon tombolhattak az A oszlop előtti részen a Nissan formatervezői, így az NV400-as kisteherautó könnyen felismerhető.

Az eddigiekhez hasonlóan a Nissan is megkapja a maga típusváltozatát a Renault Master / Opel Movano haszonjárműből, ezúttal azonban az új Nissan-teherautó névadási rendszernek megfelelően NV400 a név, nem Interstar. Újdonság még, hogy ezúttal már a tervezés egy korábbi fázisában döntötték el az autó Nissanosítását, ennek megfelelően igazán egyedi orrot tudtak neki adni a formatervezők. A Navaráról már ismert hűtőrács minden eddiginél nagyobb méretben díszíti a teherautó orrát, ennek megfelelően a testvéreinél magasabban van a motorháztető. A formán kívül egyelőre még semmit nem árultak el az autóval kapcsolatban, de nagy meglepetésre nem számíthatunk. Minden konfiguráció ismert a Master/Movano modellekből, csak az a kérdés, ezek közül melyeket tartottak arra érdemesnek a Nissan szakemberei, hogy azt átvegyék a kínálatukba.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?