Hatkerekű Chevy Csehországból

Aki hatkerekű Chevyt szeretne, Csehországban keresse!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy csipet Amerikát hozott a közelbe egy cseh vállalat, jelentősen megvadítva az amúgy sem kistermetű Chevy pickupot.


A buktatóval kezdem a dolgot. Aki szeretne egy burtálisan kinéző, hatkerekű Chevyt, először is szereznie kell valahonnan egy előző genreációs Silveradót. A Bureko 6x6 ugyanis abból készül. És nem is akármilyen alkatrészekkel dolgozik a cseh manufaktúra, hiszen a Hennessey termékei fedezhetők fel a kigyúrt pickupokban.
Hirdetés

A Silverado egyébként nehezen fedezhető fel a monstrumokban, ugyanis a karosszériára illesztett toldatokkal szinte teljesen átmaszkírozzák és saját névre veszik a gépeket. Tehát a kicsit a Jeep modelljeire emlékeztető hűtőrácson a Bureko felirat díszeleg.
A félelmetes dizájnhoz természetesen a teljesítményt is hozzáigazítják. A szintén a Hennessey teljesítménynövelő készletével operáló átalakítás során hatféle szint közül választhat a megrendelő. Mindegyik alapját a GM 6,2 literes, V8-as motorja szolgáltatja, ám a teljesítményét megnövelik, így 600 és 1200 lóerő között válogathatnak az ügyfelek. Mindegyikhez nyolcfokozatú automatikus sebességváltó kapcsolódik, amely egyszerre akár mind hat kerék felé továbbítani tudja az erőt. A hátsó tengelyen légrugós felfüggesztés kapott helyet, viszont az összes offroad gumi 20 colos könnyűfém keréktárcsákon feszül.

Belül a kényelemre is odafigyeltek. Bose audiorendszer, kulcsnélküli indítás, kétzónás automatikus klíma, 8 irányban állítható fűthető és hűthető első ülések és még számos extra gondoskodik arról, hogy jól érezzék magukat, akik hat keréken gurulnak.

A szeptember 11. és 15. között esedékes frankfurti Automechanika Szakvásáron élőben is megtekinthetik az érdeklődők, akik a Silverado mellett egy átalakított Toyota Tundrával is találkozhatnak
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?