Hipergyors sportautó egy kis szigetre? Simán!

Már van BAC Mono rendőrautó. Ezek a britek már csak ilyenek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig is a sebesség szeretetéről volt híres a Man-sziget, most rátettek egy lapáttal, hiszen beszereztek egy BAC Mono rendőrautót.

Man-sziget joggal indul a világ legmenőbb szigete címért. Nem elég, hogy itt rendezik a világ legveszélyesebb és leggyorsabb motorversenyeit, most beújítottak egy BAC Mono rendőrautót. Az együléses pehelykönnyű sportautó teljes rendőrségi gúnyát kapott, és még jól is áll neki. Persze nem ő lesz a rendőrflotta legaktívabb járműve, feladata sokkal inkább az utak biztonságos és felelősségteljes használatának hirdetése lesz a helyi fesztiválokon és rendezvényeken. Mivel nem mindenki bír el a 305 lóerős és mindössze 580 kilós méregzsákkal, egyetlen tisztet neveztek ki a feladatra, Andy Greaves személyében, aki állítólag tapasztalt sofőr. Greaves hozzátette: „Ez egy figyelemfelkeltő jármű, egész biztos, hogy a motorosok és az autósok is imádni fogják. Azért vagyunk, hogy a biztonságos közlekedést hirdessük és nagyszerű, hogy mennyi ember akar beszélni veled, amikor egy ilyennel jársz.”
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?