Hóban-fagyban tiporják a Porsche Panamera frissített változatát

Ismét ráncfelvarrásra küldték a Panamerát?

Egyszer már módosítottak a Porsche Panamerán, hogy frissen vegye fel a harcot a piacon. Azonban néhány kémfotó alapján újabb frissítést kap.

Észak-Svédországban fotózták azt az álcázott Porsche Panamerát, amely valószínűleg egy újabb ráncfelvarrásról tanúskodik. Állítólag sofőrje próbált elbújni a kíváncsi fotós elől, de ez nem nagyon sikerült, úgyhogy szépen körbefotózták az autót. A fotókról kiderül, hogy többnyire csak elöl álcázták az autót, ott is a lökhárítót. Ám az álca ellenére is leszűrhető némi információ a változás jellegéről. Egyértelműen nagyobb légbeömlőkkel érkezhet a friss változat, és talán függőlegesen álló nappali menetfénnyel a széleken. Hátul nem álcázták, ezért itt várhatóan nem lesz változás, viszont a műszerfalat is letakarták, lehetséges, hogy itt lesz nagyobb a változás. Talán a divatot követve hatalmas érintőképernyőkkel gazdagodik a típus? Hamarosan biztosan kiderül, ám a hajtásláncok terén nem várható változás.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?