Honda Jazzben szült, új autót szeretett volna kapni

Új autót nem, de mást azért adott a Honda a Jazzben szülő nőnek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amerikában minden megtörténhet. Az is, hogy egy autójában szülő anya felkérje annak gyártóját, hogy adjon már neki egy új példányt.


Nem április 1-jén, hanem május 1-jén posztolta Beth Newell a Twitteren, hogy aznap Honda Jazzjének (amerikai nevén Fit) hátsó ülésén adott életet lányának. Talán csak költői kérdésként írta, hogy kaphatna-e esetleg egy újat? A Honda azonban élt az ingyenes megjelenés lehetőségével és néhány nap múlva telefonon jelentkezett az amúgy nem ismeretlen hölgynél, aki az amerikai Reductress női magazin alapítója és szerkesztője.
Hirdetés

Habár új autót nem adott a Honda, egy komplett takarításra elkérte a szülőszobaként is bevált autót, az autókozmetikázás idejére pedig egy bérautót adott. Továbbá néhány csomag pelenkát és nagyon menő, hondás gyerekruhát is küldött a Honda amerikai részlege a kölcsönautóval. Gratulálunk, nem csak a gyermekhez, a Honda reakciójához is!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?