Hosszabb, szélesebb Ford Focus érkezik 2018-ban

Igazak voltak a pletykák, nagyobb lesz a Ford Focus is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy tréleren kapták le utazása közben a 2018-as Ford Focus futóműtesztre szánt változatát. A méretkülönbségek így is láthatóak.


Ahogy a Ford Ka kapcsán írtuk, tovább nőnek a Ford modellek a következő generációkra. A méretnövekedés akár szegmenslépéshez is vezethet, ami talán sok Ford-fannak örömet okoz. A jelenlegi Focus hátsó térben kevesebbet ad, mint például a Skoda Octavia és csomagtere is kisebb a cseh riválisénál.
Az elcsípett fotók alapján nemcsak hosszabb, de szélesebb is lesz a Focus IV. Ez minden bizonnyal jót fog tenni sportos megjelenésének, bár a jelenlegi tesztalany nem sokat árul el a következő generációs modell kinézetéről, lévén, hogy a 2010 óta futó Focus III módosított kasztniját viseli. A beltér szintén a jelenleg is kapható modellé, csupán a teszthez szükséges gombok különböznek.
Hirdetés
Előzetes tervek szerint, jövő év második felében mutatnák be a Ford frissített ötajtós kompaktját, míg eladásai 2018 körül kezdődhetnek. Ezt nagy valószínűséggel a kombi variáns követné, ami a plusz centiknek köszönhetően még praktikusabb lehet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?