Hűvösre teszik a MOL Limo 200 autóját, mert nincs bennük klíma

Negyed év után lecserélik a MOL Limo benzines autóit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig is úgy tűnt, hogy sokkalta jobb benzines társainál az elektromos VW e-up! az autómegosztó szolgáltatásra, ám most az is kiderült, klíma sincs bennük, így aztán le is cserélik őket.


A Pénzcentrum.hu cikke szerint az év elején indult MOL Limo flottájának kétharmadát kitevő, azaz kereken 200 autónyi benzines Volkswagen up!-ból kimaradt a légkondicionáló. Így aztán nem csak azzal előzi őket a flotta másik 100 autója és a korábban megjelent GreenGo teljes flottája, hogy ingyenesen parkolnak Budapesten, valamint nincs bemelegedési idejük - ami kedvez a rövid távú használathoz -, hanem azzal is, hogy bennük - a benzinesekkel szemben - van légkondicionáló. Nem tudni, hogy ez a malőr miért történhetett, hiszen a benzines up! esetén is rendelhető légkondicionáló, továbbá ma az a legkisebb autók esetén is alapelvárásnak számít, az autókölcsönzők sem szokták kihagyni annak rendelését.
Hirdetés

Bár a Pénzcentrum cikke szerint a MOL arról számolt be, hogy a légkondicionálót azért nem rendelték a benzines up!-okhoz, mert a rövid távú használathoz nem tartották azt fontosnak (az elektromosokhoz alapáron járt), a felhasználói visszajelzések alapján arról döntöttek, hogy a légkondi nélküli autókat légkondisokra cserélik. Azt korábban is tudtuk, hogy a benzines autókat idővel elektromosakra váltják, hogy most rögtön olyanok veszik-e át a benzinesek helyét, arról egyelőre nem áll rendelkezésünkre információ, ahogyan arról sem, hogy a cserét mennyi idő alatt hajtják végre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?