Hyundainak álcáztak egy SEAT-ot

Lefotózták a következő SEAT Ibizát, amit szokatlanul Hyundainak álcáztak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Láttunk már cifra megoldásokat éppen készülő modellek álcázására, a SEAT most mégis tudott újat mutatni. A Hyundai egyik modelljének álcázták az új Ibizát.


Jogilag nem tűnik tiszta lépésnek, amit a SEAT csinált egyik gyári tesztautójával. A nyakig álcázást szokatlan módon úgy oldották meg, hogy nem egyik meglévő modelljüknek, hanem egy más márka modelljének öltöztették fel az újdonságot. Egyértelműen a Hyundai i20 másolataként gurulgat egy, az új Ibizának vélt modell. Ráadásul az alap formai és dizájnmegoldások mellett egy az egyben sikerült lemásolniuk a lámpákat, valamint az orrára henkölni egy valódi i20 első lökhárítót.
Hirdetés
Ennek biztosan nem fognak örülni a koreai márkánál, a SEAT viszont annál inkább teheti, szinte semmi nem látszik az autóból. Annyi azért kivehető a C-oszlopról, hogy az Ateca dizájnmegoldásait örökli. Egy érdekes részletet pont az első lökhárítónál is találunk, a középen vágott lyuk valószínűleg egy radar számára lett kialakítva. Ebből és a Volkswagen csoport modelljeiből kiindulva sejthető, hogy az új Ibiza is kaphat akár radaros tempomatot, illetve ütközésre figyelmeztető, vagy azt elkerülő asszisztenst is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?