Így durrog a sportos Hyundai

Fellőtt egy videót a Hyundai, amin hallani az új N-es modellt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elkezdődött az érzékszervek hergelése a Hyundai jóvoltából, már nem csak híresztelik, meg is mutatták az első N modellt. Ami a hangját illeti, szépen szól!

Végre nem csak a szájuk jár, mutatnak is valamit a gyáriak. A sok híresztelés után, hogy jönnek a sportos Hyundai-ok, végre egy rövid videót is közzétettek, amin az autót ugyan még nem láthatjuk, valami fontosabbra mégis fény derül. Ez pedig a hangja, mert nézhet ki akárhogy, ha nem képes normális hangokat kiadni, akkor már elvérzett. Persze a legfontosabb, hogy mekkora erő lesz benne, és mennyire lesz élvezet vezetni. Utóbbi fog kiderülni legkésőbb, de jó hír, hogy nem azon agyalnak, hogy legyen külsőre ütős, inkább a technikával foglalkoznak.
Hirdetés
Egy álcázott kocsit azért feltűnik a videón, annyi látszik rajta, hogy i30-ból van, ez lesz az első N-es modell. Elég nyers a hangja, lehet, hogy sokaknak tolakodó lesz, de az is biztos, hogy meg fogjuk hallani az utcán, és ez fontos. Sokat dob a vezetési élményen, milyen hangokat képes kiadni a paripa, úgy tűnik, ezzel nem lesz probléma a koreaiaknál, abban pedig csak reménykedni tudunk, hogy erős motort és feszes futóművet rejt az álcázás, meg persze nem túl magas árat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 03:33
  Permalink

  A Hyundainál a logó nem pusztán csak egy H-betű, hanem kézfogást szimbolizál: a cég és a vásárló kezet ráznak. Nézd meg a Hyundai-emblémát alaposabban, te is látni fogod. A Hondáé viszont tényleg csak egy H-betű, nehéz bármi mást beleképzelni.
  Azzal meg nem értem, mi a probléma, hogy N-betűvel jelölik a sportdivíziójukat.

 • 2017.10.28. at 03:33
  Permalink

  Igazi tolvaj banda!
  Pár éve lenyúlták a Hondáról a H betűt, most meg ez az N betű lett olyan, mint a Bömösnél az M.
  Meg saját sport részleg…
  Az M az jelent valamit, de az N? Talán Nnne má-t’?! Mi köze lehet az autósporthoz?

 • 2017.10.28. at 03:33
  Permalink

  Jó lett a hangja! Remélem megtartják ezt a rendszert. Már egy korábbi cikkben is a hangját hiányoltam ennek a sport modellnek, most végre megérkezett!

Vélemény, hozzászólás?