Így gumizza fel egy ezer lóerős Corvette a hegyoldalt!

Nézd meg, ahogy 1060 lóerő felkeni a gumit a hegyoldalra!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Végre újra egy rendkívül igényes driftvideó érkezett! Ezúttal az amerikai Formula D egyik versenyzője vitte ki a hegyre a driftmasináját.


Néhány éve óriási driftláz söpört végig a világon, amelyből hazánk sem maradt ki. Mostanra viszont úgy érzem, kicsit alábbhagyott a lelkesedés, persze, akiket egy életre megfogott a sportág, biztosan máshogy vélekednek, ám észrevehetően egyre ritkábbak az eszement driftvideók. Néha érkezik egy Mad Mike produkció a világ másik feléről, és természetesen a különböző drift szériák is élik szépen az életüket, de olyan igazi nagy durranásokat valahogy nem látni. Ezért is hat üdítően Matt Field megmozdulása, aki egy Corvette C6 kormánykereke mögött vitézkedte fel magát egy hegyre.
Hirdetés

Nem ám, akármilyen Corvette-ről van szó, hiszen egy 1060 lóerősre épített masina szerepel az alábbi videóban, amit nem szabad kihagynod! Fantasztikus a koreográfia, már az első pillanatban beszippant, ahogy egy völgyben száguldó drón kameraképe közelít a Corvette felé, ami füstölő gumikkal teper felfelé a szerpentinen. Field természetesen a határokat feszegeti, nem csak szimplán kanyarog. Ahol csak lehet a szakadék szélén egyensúlyozik vagy épp a szalagkorlátot súrolja. Méltó ellenfele a videó a Ken Block féle gymkhanáknak vagy épp a climbhanának. Többet nem is akarok elspojlerezni, nézzétek meg!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?