Így ment át a tank Hide the Pain Harold Fiat Multipláján

A Fiat egyterűje először kabrióvá változott, majd egy tank küldte az örök vadászmezőkre a Multiplát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tovább folytatódik Hide the Pain Harold, Ámon Olivér és a kék Fiat Multipla története, ami hármasuk utolsó közös szereplése.

A legismertebb videómegosztón nyár óta követhetőek Hide the Pain Harold (azaz Arató András), Ámon Olivér és a Multipla kalandjai. A történet szerint a Hide the Pain Harold művésznéven ismertté vált nyugdíjas meghirdette dédelgetett egyterűjét, ami Ámon Olivér figyelmét is felkeltette. A magyar drifter a próbaút során enyhén szólva sem kímélte a hatüléses négykerekűt, komoly erdei csapatás keretében fogta vallatóra a Fiatot. Olivér tetszését elnyerte a praktikus jármű, így az adás-vétel létrejött, de ezután sem lelt nyugalomra a Multipla, a drifter durva megpróbáltatásoknak tette ki az autót, amit nem minden alkatrésze élt túl.
Hirdetés
Az utolsó epizódban a nyugdíjas sztár újra találkozik szeretett autójával, ami viszont jócskán megváltozott, ugyanis elvesztette a tetejét. A megosztó külsejű Multiplának nem is áll rosszul a kabrióság, a buborék-szerű karosszéria nélkül valahogy könnyedebb és harmonikusabb a forma. Harold először meglepődik, de nem sokat vacakol, hamar elkezdi élvezni a szellős utasteret, az öröm viszont nem tart sokáig. Az erősen átalakított Fiat mögött egy tank tűnik fel, ami üldözőbe veszi a Harold által vezetett járművet. A hajsza közben a harckocsi hátulról neki is koccan a jobb sorsa érdemes Multiplának, majd végső csapást mér rá áthajtás formájában. A lapos Fiatot a mémmé vált Hide the Pain Harold a megszokott mosolyával nyugtázza.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?