Így (nem) kell imidzset építeni

Jaj, szegény lányok-asszonyok. És szegény autó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercivel kapcsolatban tán kevésbé áll a hülyegyerek-tahó-gengszter imidzs. A hülyegyerekesre gyúr a bitang C 63 AMG-vel riogató sofőrzseni.

Sokak, sokunk (egyik) kedvence a nem túl nehéz és nem túl nagy, de elég nagy, parádésan vezethető C 63 AMG, amelynek csillagos orrában még nem az új keletű 5,5 literes turbómotor, hanem a 6.2-es szívó blokk dolgozik kőkemény 457 LE-vel és 600 Nm-es nyomatékkal. Hogy a hátsó gumikat alkalmasint vidáman péppé füstölje. No, az alábbi videóban azt látjuk, amint a fekete szedán volánjánál egy feltehetően orosz mágus gyanútlan gyalogosokat, lányokat-asszonyokat rémisztget direkte, álló helyzetben pörgetve a motort és a kerekeket, míg haverja röhögve és nyilván fenemód büszkén rögzíti az érthetően riadt reakciókat. Aztán ha minden igaz, emberünk rátesz még egy lapáttal, amikor a keresztutca zebráján áthaladni szándékozókat megelőzve és veszélyeztetve kilinccsel előre tép tova, s építi a márkaképet, ha nem is feltétlen pozitív irányban. Bravó.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?