Ilyen és akár dízelhibrid is lehet a következő Audi Q7-es

Jövő januárban debütál az új Audi Q7 SUV

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még most is folyik az álcázott próbapéldányok tesztelése, a hírek szerint lesz dízelhibrid változat is. Grafikán a feltételezett Audi Q7.


Kicsit túlhordottá vált mára az Audi Q7-es. A mai piaci szokásokkal szemben már több, mint 9 éve kapható. Volt persze némi ráncfelvarrás, de az alapok nem változtak. A jövőre bemutatkozó második generáció természetesen teljesen áttervezett műszaki alapokat kap. Mint korábban megírtuk, stílusa a lecsapott sarkú hűtőmaszkon túl nem sokban fog eltérni a ma ismert Q7-étől. Ennek oka, hogy a cég életében formai megújulást hozó új dizájnvezető, Marc Lichte érkezése előtt megvoltak már az újdonság tervei.
Hirdetés

A képen látható fehér Q7 X-Tomi virtuáltuner munkája. A látványterven a korábbinál sportosabb nagy SUV jelenik meg; ledes lámpái ismerősek az új TT generációról. Kevésbé drabális, egész fiatalos, mégis az egész inkább hat egy modernizálásnak, mintsem drámai újításnak. Újdonságok inkább a motortérben lesznek: a megszokott többféle benzines és dízel mellett megjelenik a kínálatban egy dízelhibrid is. Az e-tron technika itt a 3,0 literes V6-os gázolajossal lesz összeépítve, és persze nem rögtön a bevezetéskor, de talán 2017-re rendelhető lesz hálózatról is tölthető plug-in hibrid is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?