Ilyesmi lesz a következő Suzuki SX4

S-Cross: prémiumra kacsingat a Suzuki?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A tipikus tanulmányautós jegyeket még viseli, de már nem áll messze a szériamodelltől a párizsi S-Cross koncepció.Ez az első két kép a feltehetően az esztergomi Suzuki SX4-Fiat Sedici párost leváltó kompakt szabadidő-autót beharangozó Suzuki S-Cross tanulmányról. Ha a Suzuki valóban ebben az irányban fogja továbbvinni az SX4 formatervét, akkor kijelenthetjük, hogy sok más gyártóhoz hasonlóan ők is megunták a középmezőnyt, és inkább a gazdagabb kivitelű, szemkápráztatóbban formált autók fele viszik el autóik dizájnját és megjelenését. Mivel már több kémfotó is készült Európa útjain arról az autóról, amikből mi is bemutattunk párat, a mostani és a korábbi képek összevetése alapján - igazából csak a hűtőmaszk és a fényszórók sejlenek át az álcaruhán - ezt a sejtést, azaz a prémiumba hajlást akár készpénznek is vehetjük. Valószínűleg már nincs sok hátra a fejlesztésből, és a Párizsi premier után már nem kell sokat várnunk arra, hogy a szalonokban is megjelenjen a legújabb, kizashis és szabadidő-autós vonásokat viselő új SX4.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 13:51
    Permalink

    Amióta megjelent 2005 ben az új swift, majd 2010 ben a 3. generációs Swift, már régen nem a csórok autója. Kisautó 4 millióért ugyanis nem az!
    Fejlett technika, nagy megbízhatóság, japán szakértelem. Megy mint a doxa, 200 ezer km után is hibamentesen. Ez már erről szól! Aki nem hisz: járjon utána!!!!

Vélemény, hozzászólás?