Indigókékben, különleges extrákkal érkezik a legújabb Vitara

Limitált különkiadást kap a Suzuki Vitara, mutatjuk a részleteket!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén októbertől színesíti a hazai utcaképet az ország egyik legmeghatározóbb autójának limitált kiadása, amely lényegre törően a Vitara Limited Edition nevet kapta.

Az S-Cross frissítését megelőzően a magyar vásárlók kedvence volt a Suzuki kisebbik SUV-ja, ám az utóbbi időben, a modern arccal már a nagyobb modell a népszerűbb. Ez persze nem jelenti, hogy a Vitara nem lenne népszerű és érdekes modell, éppen ezért most egy új különkiadással rukkolt elő a gyártó. A Vitara már megszokott, karakteres és elegáns megjelenését tovább erősíti a matt fekete hűtőrács és az első lökhárító középső díszléce, de ugyanilyen fekete díszítést kaptak a nappali menetfények és az oldalsó sárvédők is.
Hirdetés
A Vitara különkiadása a már ismert GL+ és GLX felszereltséggel érkezik, ehhez kapott új, Indigókék karosszériaszínt, Galaktikus szürke metál tetőt, valamint egyedi külső és belső tartozékokat. A szürke tetővel így fentről lefelé sötétedik az autó, ami jól áll a magát egyébként is a valós méreteinél nagyobbnak színlelő karosszériának. A beltérben a legnagyobb újdonság a műszerfal közepén elhelyezkedő, a belteret meghatározó óra kerete és számlapja, utóbbi a különkiadásban japán írásjelekkel díszített. Az új változat népszerűsítéséhez ráadásul egy nemzetközi színtéren is elismert magyar sportoló, Korok Fatima, a szabadtüdős mélymerülés világbajnoka és világrekordere adja a nevét és arcát: a limitált szériás Vitara is emléket állít a sportoló egyedülálló teljesítményének. Fatima 2023 júliusában a Bahamákon rendezett Vertical Blue versenyen 102 méter mélységig merült, egy lélegzetvétellel 3 percet és 47 másodpercet töltött a víz alatt, ezzel versenykategóriájába új világrekordot állított fel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?