Ismét nő a benzin és a gázolaj ára is

Mégis emelkednek az üzemanyagárak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Reménykedtünk, hogy legalább a benzin ára nem emelkedik e héten, de mégis, utóbbi literára 2, a gázolajé pedig 3 forinttal nő szerdától.

Tegnap még úgy tűnt, hogy e héten akár változatlanok maradhatnak a hazai üzemanyagárak. A benzinnél semmiképp sem tűnt indokoltnak az emelés, hiszen a forint többet erősödött a dollárhoz mérten, mint amennyit a benzin világpiaci ára drágult, a gázolajnál pedig csak kis mértékű emelés volt jósolható. Nincs azonban szerencséjük e héten sem a hazai autósoknak.
Szerdától újra nő az üzemanyagok ára: a benziné 2 forinttal, a gázolajé pedig 3 forinttal a holtankoljak.hu, piaci forrásokból is megerősített értesülése szerint. Így a benzin országos átlagos ára várhatóan 397 forint lesz, míg a gázolajé 394 forint. A legdrágább kutakon már most is 400 forint feletti, egészen pontosan 412 forint a gázolaj ára; benzint legdrágábban ugyanennyiért (!) tankolhatunk, és temérdek olyan kutat is lehet találni, ahol a dízel üzemanyag a drágább.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 09:29
  Permalink

  Ez mind semmi én elakartam adni a lakásomat, hogy kifizessem a jelzálog hitelemet,de az eladott lakás árábol ki kell fizetni az adót mert nem lakásvásárlásra fordíttom,és már nem marad pénz a jelzálog hitelemre.végülis az állam csinált egy ördögi kört hogy a lakásom az övé legyen, mert olyan magas a hitelem, hogy nem tudom fizetni.

 • 2017.10.31. at 09:29
  Permalink

  snowi71
  ..egy másik cikkben kifejtettem már hogy aki annó takarodj GYurcsány-t kiabált, az FIDESZ-es volt?Akkor te most MSZP-s lehetsz..Ne feledjük azért ők a 8 év alatt kilopták mindenki szemét..plusz elqrták a válságkezelést is.Ha más lenne hatalmon szerinted honnan szedne pénzt a hiány kiküszöbölésére?Jól látod hogy csak a dolgozó embertől tudnak elvenni..Akkor arra kiabálna mindenki.Két dolgot kell megérteni:
  1: pénzt csak attól lehet elvenni aki alkalmazottként dolgozik, mert a vállalkozó bejelenti magát minimálbére, papíron veszteséget csinál, ő ebből gazdagszik.Nyugdíjasokat védi mindenki hiszen ők a nagy választó tömeg.(egyharmad dolgozik, kétharmad nyugdíjas.Sajnos ők döntenek azoknak a sorsáról is akik melóznak, holottt mi tartjuk el őket)
  Mindenki tudja de senki nem tesz ellene.
  2:Csak adó bevétele van a kormánynak mert annó a nagy privatizálásban minden állami céget eladtak..Kik is?

 • 2017.10.31. at 09:29
  Permalink

  Nem tudom mi ez a lázongás!!! OVnek kell a pudréinak a zseton!!! Tehát elveszi attól aki meg keressi nehéz munkával!!! Ti választottátok a fidess pártot, hát most nyögjétek!!!

 • 2017.10.31. at 09:29
  Permalink

  Emberek! Mi van itt? Tehát ha emelkedik az üzem anyag akkor emelkedik az élelmiszer!!!!! Csak a bérünk nem!!!!!!! Nem az üzemanyag a drága,hanem a mi fizetésünk a kevés!!!!!

 • 2017.10.31. at 09:29
  Permalink

  Az árak természete már csak ilyen; emelkednek!

  Mindenki tudja, hogy 1 HUF alapanyag áremelés a végfelhasználónál 4 HUF-ban jelentkezik, melyből ugye 3 HUF gyak. adó!

  ‘Köszönjük’ Magyarország!

 • 2017.10.31. at 09:29
  Permalink

  Hogy is van ez? Gyengül a forint, emelkedik az üzemanyag ára, erősödik a forint, szintén drágulnak az üzemanyagok. A világpiacon emelkedik az üzemanyagok ára, nálunk is emelkedik, a világpiacon csökken az üzemanyagok ára, nálunk emelkedik. Jó lenne valami olyant kitalálni, amitől folyamatosan csökken az üzemanyagok ára. Mondjuk a jövő héttől 24 hónapon keresztül hetenként 4-5 Ft-tal.

Vélemény, hozzászólás?