Itt az első tuningcsomag az új Lexus NX-hez!

Egyelőre csak optikai tuningot kapott az NX

Szinte már házi tuningcégnek számít a Modellista a Lexusnál és a Toyotánál, szóval nem csoda, hogy ők hozták az első tuningcsomagot az új NX-hez.

Hű maradt önmagához a Modellista, ugyanis ízléses kiegészítőket tervezett az NX-hez. Például az első lökhárító aljára szerelt, krómbetétes, szélesített kötényt, ami persze rontja a terepjáró-képességet, mivel a szabad magasságot 28 mm-rel csökkenti, az első túlnyúlást pedig 45 mm-rel növeli. De hát a tuning nem mindig az észszerűségről szól. Azonban ezt és a hátsó lökhárítóhoz készített légterelőt nem lehet megrendelni az F Sport felszereltségű NX-ekhez, azok ugyanis eleve sportos, mélyre húzott, díszbetétes lökhárítókkal és diffúzorral hagyják el a fukuokai gyárat.Cserébe egy másik szettet is készített a Modellista, ami az F Sport modellekhez is kérhető. Ez is csökkenti 31 mm-rel a hasmagasságot, járnak még hozzá a hátsó légterelőt oldalról megtámasztó, krómozott díszbetétek, valamint egyedi, 20 colos könnyűfém keréktárcsák, amelyekre ugyanúgy 235/50 RF20-as abroncsok valók, mint az NX magasabb felszereltségeihez tartozó gyári felnikre.
Hirdetés
A teljes Modellista Advanced Luxury Package ára Japánban 261 800 jen (kb. 778 ezer forint) a fényezetlen elemeket választva, és 294 800 jen (876 ezer forint) a karosszéria színére fényezett változat esetén, de az egyes alkatrészeket külön-külön is meg lehet vásárolni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?