Hirdetés

Jön a 600 lovas Polestar Coupé?

600 lóerős sportautót dobhat piacra a Polestar

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A meglévő modellek módosítása helyett lehetséges, hogy a svéd autógyártó prémium részlege egy egyedi, izmos coupéval rukkol elő a közeljövőben.

Nem meglepő, hogy a Polestar csúcsgépei is hibrid vagy elektromos hajtást kapnak, ugyanis a Volvo bejelentette, hogy 2019-től csak ilyen autókat fog gyártani

Más autógyártók sportrészlegeivel ellentétben a Polestar kizárólag elektromos alapú járművekre kíván koncentrálni. Minden bizonnyal hibridekkel kezdenek és idővel teljesen elektromos autókra fókuszálnak majd. Az Autocar szerint a Polestar első emlegetett modellje 600 lóerős teljesítményre lesz képes és több helyen is szénszálas elemmel egészül ki. Ne vegyük azonban ezeket a feltételezéseket készpénznek, ugyanakkor nem lepődnénk meg, hogy egy sportrészleg egy szuperautót akar piacra dobni.

Hirdetés

Ettől függetlenül a Polestar modellek rengeteg alkatrészt kölcsönöznek majd az anyavállalattól. Amikor a vezérigazgató Thomas Ingenslath bejelentette a Polestar leválását, fényes jövőről beszélt. “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy ilyen izgalmas kihívásba kezdünk bele, ahol a szenvedélyünket egy csodás portfólió fejlesztésébe fektetjük a Polestar csapatával. A Polestar történetének következő fejezete még csak a kezdet.

Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?