Jövőre jön, de már kész a négyajtós Hyundai i40

Fotóival is megjelent a Hyundai i40 Sedan

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kombijánál három centiméterrel rövidebb a Hyundai i40 négyajtósa. A modell eladásainak mindössze negyedét várják a szedántól a koreaiak.


Miként azt már korábban írtuk, a Hyundai Spanyolországban, Barcelonában mutatta be a kombi karosszériával már megismert Hyundai i40 négyajtósát, ott ugyanis a középkategóriásokat az európai átlagnál jelentősebb mértékben, 40 százalékban szedánként vásárolják. Az i40 eladásainak Európa-szerte mindössze negyedét várja a lépcsőshátú karosszériától a Hyundai. A motorpaletta nem újdonság, 1,6-os 135 lóerős és 2,0 literes, 177 lóerős közvetlen befecskendezésű benzinesek és 1,7, 115, illetve 136 lóerős turbódízelek szerepelnek rajta. A rajzon már megismert i40-esről ezúttal egyetlen új információ, a kombiénál 3 centiméterrel rövidebb, 4,74 méteres karosszériahossz derült ki, illetve a lejtős farú négyajtós immár fotókon is látható; formájához állítólag a Volkswagen Passat CC volt az irányadó. Noha az i40 kombiként már idén, várhatóan a nyáron megérkezik a hazai márkakereskedésekbe is, a négyajtós csak jövő év elején várható a piacra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?