Kaminosok álma a luxus Scania

Scania V8 Black Amber széria

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

22 colos LCD televízió és 350 wattos prémium hifi is található az egyedi megjelenésű Scania fedélzetén.


A nagyon ritkán fellelhető fekete borostyán szolgáltatta az ihletet a most bemutatkozó limitált kiadású Scania V8 járművek számára. „Száz Scania rajongónak lesz lehetősége arra, hogy egy nagyon különleges, a V8 termékcsalád alapjaira épülő járművet vásároljon. Svempa és csapata segítségével olyan modellt alkottunk meg, amely minden körülmények között felismerhető. Akár a külső megjelenést, akár a belső teret nézzük, nem kétséges, hogy milyen, minden részletre kiterjedő figyelemmel történt a jármű kialakítása.” – nyilatkozta Kristofer Hansén, a Scania Formatervezési Osztályának vezetője.

A limitált kiadású Black Amber (Fekete Borostyán) járművek a 2010 áprilisában bemutatkozott új Scania V8 termékcsaládra épülnek. Az autók Highline vagy Topline fülkékkel, Euro5 illetve EEV motorokkal rendelhetők, 500 LE és 2400 Nm teljesítményszinttől egészen a csúcsmodellig (730 LE és 3500 Nm). A Black Amber fényezését króm kiegészítők és jelvények, illetve minden szögből látható matt és fényes fekete grafika teszik még hangsúlyosabbá. Különleges, kiváló minőségű anyagok a belső térben, köztük több, a kényelmet fokozó kiegészítő. Számos Scania V8 és griff embléma kényezteti a rajongókat. A limitált szériájú Black Amber by Svempas járművek mindegyike magán viseli Sven-Erik Bergendahl, „Svempa” aláírását valamint egytől százig sorszámozottak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?