Karácsonyra használt autót? Lehet nézegetni!

Ingyenes HD képnézegető karácsonykor a Használtautó.hu oldalain

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

December 24-26. között díjmentesen lehet nézegetni a Használtautó.hu kínálatának összes nagyfelbontású, HD fotóját.

A tapasztalt autóvásárlók, illetve hirdetésbúvárok tudják, hogy egy fotón jól, vagy korrektül kinéző autó a valóságban más arcát mutathatja. Sokat ér ezért ha nem csupán képernyőméretű, hanem nagyfelbontású, HD fotón is láthatjuk a hirdetett járgányt. Van is erre lehetőség a hazai használtautó-piac legnagyobb színterének számító Használtautó.hu rendszerében, ám a szolgáltatás fizetős. Vagy az autót eladásra hirdető személy fizeti meg annak árát, hogy érdeklődői óriásképeken is láthassák az eladásra kínált autót, vagy a vevőjelöltek kell hozzájáruljanak ahhoz, hogy a szolgáltató ki tudja szolgálni a nagyméretű fájlok továbbításával dolgozó HD képnézegetőt.
A tarifa nem vészes, 160 forintért két napig, 360 forintért két hétig akármennyi HD kép megjelenítésére van lehetőség, az eladók pedig 178 forintért kapják a "Turbó képek" csomagot, mellyel 6 helyett 12 fotót tölthetnek fel, s azok teljes felbontással jelennek meg, így autójuk kvázi nagyítóval végignézhető.
Hirdetés

Most, december 24-26. között pedig karácsonyi ajándékként az Autónavigátor.hu, az Autóalkatrész.hu és a Használtautó.hu oldalakat üzemeletető Használtautó Kft. minden látogatónak ingyenesen adja a HD képek megjelenítését. Lehet nézegetni a jobbnál jobb, kívánatosabbnál kívánatosabb használt autókat a bejgli mellett. Boldog karácsonyt!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?