Kémfotón a Porsche 911 GT3 RS 4.2

Még keményebb Porsche 911 GT3 érkezik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Minden eddiginél brutálisabb Porsche 911 érkezik, a kémfotósok már le is kapták a 2017-ben érkező GT3 RS 4.2-t.


A német sportautógyártó már dolgozik a 911 GT3 RS még keményebb változatán, amely a 911 GT3 RS 4.2 néven válhat majd ismertté a piacon. Ennek megfelelően a kinézet is átalakul. A lökhárító még agresszívabb lesz és nagyobb légbeömlőeket kap. Méretesebb hűtőnyílások lesznek az első sárvédőkön, központi csavaros kerekek kerülnek alá. A prototípus egyelőre még a fejlesztési szakasz korai fázisában van, ennek ellenére úgy tűnik, hogy új hátsó lökhárítót és diffúzort is kap, melyet a 911 R-től örökölhet. Ezen felül egy nagy hátsó szárny és dupla kipufogórendszer is a modell sajátja lesz.
Hirdetés

A fotókon ugyan nem látszik az autó belseje, de vélhetően néhány tömegcsökkentő megoldást alkalmaztak a mérnökök, hiszen ennél a típusnál a nagy teljesítmény mellett a lehető legkedvezőbb tömeg is szempont. A motortérben, ahogy a neve is sugalljam egy 4,2 literes hathengeres lapul majd, amelyről még semmi konkrétumot nem tudni. A spekulációk alapján arra lehet számítani, hogy több mint 500 lóerő leadására lesz képes.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?