Kevesellte a tulaj a LaFerrari 963 lóerejét

JMB tuningot kapott a legdisznóbb Ferrari

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az embernek nem volt elég, hogy a 499 LaFerrari hibridszörnyből övé az egyik, még a 963 lóerős teljesítményt is felpiszkáltatta.


Nem lehet könnyű egy Google szemcsin át ilyen 400 milliós hibrid LaFerrarit birtokolni, na de úgy, hogy a tiéd is ugyanolyan gyári, s alig 963 lóerős, mint a többi 498 példány (mínusz a szégyenszemre már megtörtek). A képeken látható fekete felnis szürke szépség gazdája hát fogta magát, s elzarándokolt a svéd JMB Optimering halmstadi műhelyébe, ahol chiptuninggal 1050 lóerőre fokozták a rendszerteljesítményt - nyilván nem a a villanymotorhoz nyúlva, hanem a V12-es szívó benzines csodához.
Hirdetés

A garanciát vélhetően áthúzó beavatkozás áráról nincs információ. A maranellóiak egyébként jövőre állítólag a 499 darabos limitált szériánál is messze limitáltabb (és még drágább), 30-as extrém sorozatot dobnak piacra LaFerrari XX néven, aminek a teljesítménye szintén valahol 1050 LE körül lehet. Számos egyéb videó után íme egy a 0-200-as gyorsulásról. Eszement.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?