Kísértet a fantomképen – jön a friss Rolls-Royce Wraith

Kémfotón a Rolls-Royce Wraith modellfrissítése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már három évvel bemutatása után megújul a Rolls-Royce kupéja, a Wraith. A Genfi Autószalonra várt változtatások persze csak optikaiak.


A március Genfi Autószalon nem várt újdonsága lehet a Rolls-Royce Wraith modellfrissítése. A brit gyár kisebb sorozatán, a Ghoston alapuló kupé 2013-ban jelent meg. Mivel a képek tanúsága szerint csak a Wraith orra van álcázva, így a módosítások is inkább csak egy tényleg apró kozmetikázásnak tűnnek. Nagy valószínűséggel a nyitott változat, a tavaly megjelent Dawn külsejéhez igazítják a Wraith kupét, ez indokolja, hogy ennyire rövid idő után hozzányúlnak. Az autón elhelyezett álcázások alapján változni fog a LED-es menetfény, illetve a fényszórók formája.
Hirdetés


A kémfotókon szereplő tesztautó furcsán nagy hasmagassága arra enged következtetni, hogy a mérnökök a futóműhöz is hozzányúltak. Nem lesz belőle persze terepjáró, de egy finomhangolás azért még belefér. Nagy valószínűséggel az újabb Rollsok 10,25 colos méretű központi kijelzője helyet kap a beltérben, de azon kívül sok más új ott nem várható. A motor is marad az eddig ismert 6,6 literes, V12-es biturbó egység 632 lóerővel és 800 Nm nyomatékkal, amivel a kétajtós 4,6 másodperc alatt van százon. A többi részlet nagy valószínűséggel már márciusban kiderül, bár az is lehet, hogy a BMW legnemesebb márkája a szeptemberi Párizsi Autószalonig vár a bemutatóval.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?