Kivetkőzött magából az új Subaru Forester

Japánban már kapható az új Subaru Forester

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új arcot kapott a Subaru szabadidő-autója, nagyobb is lett, utastere pedig szinte pontosan ugyanúgy néz ki, mint az XV és Impreza modelleké.Alig több mint egy héttel ezelőtt kürtöltük világgá az első információkat a Japánban most, egyéb országokban év végén és 2013 elején piacra kerülő új Subaru Foresterről, most pedig már bőségesebb képanyaggal is szolgálhatunk, többek között az autó utasterébe is bepillantást nyerünk. A jelenlegi képeken a japán belpiacos modell látható, de pár apró kozmetikai kiigazítást tekintve nem lesz sok eltérés ez, valamint az európai változat között. Az utasteret és műszerfalat felvonultató fotókon jól látszik, hogy nem vacakoltak túl sokat a belső kialakítással a fiastyúkosok, hiszen a látvány majdnem teljesen megegyezik azzal, amit a legfrissebb Impreza és XV modellek belsejébe pillantva látunk.
Hirdetés


Az elődjénél valamivel nagyobb Forester hazájában 6 fokozatú manuális vagy CVT-váltóhoz kapcsolt kétliteres benzines boxerrel (148 LE), vagy ennek turbófeltöltéses (280 LE), csak fokozatmentes váltóval társítható változatával lesz elérhető. Észak-Amerikában 170 lovas 2,5 literes benzines boxer lesz az alapmotor kézi vagy CVT-váltóval, az új közvetlen befecskendezéses 2 literes turbómotor pedig szintén kizárólag CVT-vel lesz elérhető, 250 LE-s teljesítménnyel. Arról egyelőre nincs információnk, hogy az európai modellek milyen választékkal kerülnek forgalomba, de feltételezhetjük, hogy az elődhöz hasonlóan az újdonság mifelénk dízel boxerrel is kapható lesz.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 11:30
    Permalink

    Rendszeresen olvasom a cikkeket és legtöbbször tetszenek, viszont ez az alpári, sőt inkább proli stílus a BÓDÉval nem tetszik. Tudom, hogy mostanában terjedőben van, köszönhetően a rendkívül kellemetlen stílusú, vállalhatatlanul bunkó Kőváry Barnának (aki csak saját maga szerint vicces), azonban szerintem nem kell minden ilyen “divatot” követni. Hosszú távon mindenképpen kifizetődőbb a műveltség, mint a vulgaritás (szerintem).
    Én egyenlőre maradok a következő bódézásig….

    Naár Tamás

Vélemény, hozzászólás?