Koronavírust rendszámtáblának? Van, aki bevállalta

Viccet csinálni egy világméretű járványból nem túl ügyes húzás, mégsem küldték el az ötlettel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az egyedi rendszámtáblák feliratainak határát csak a fantázia szabja meg, egy amerikai autós pedig lecsapott a COV1D19 feliratra.

Az egyedi rendszámtáblák között vannak igencsak mókásak és arcunkat kezünkbe temetős igazán szellemes megoldások is, amiken azért hűlünk el, hogy miért nem nekünk jutott ez eszünkbe. Ebben az esetben egészen másért borulunk a két tenyerünkbe, ugyanis egy ohiói Mustang tulajdonos a COV1D19 feliratot igényelte meg a hatóságnál. A Covid-19 a világjárványnak nyilvánított, jelenleg is dübörgő és sok esetben halálos kimenetelű koronavírus tudományos megnevezése.
Hirdetés
Brandon C. a Carscoops számára küldte el a történetét, amiben elmeséli, hogyan jutott eszébe az egyedi rendszámtábla felirata. Két éve vásárolt tuningolt Mustangjára mindig is szeretett volna valami egyedi rendszámot, és egy baráti sörözés alkalmával merült fel a koronavírus téma. Barátaival kiötlötték, hogy rá kéne kérdezni a hatóságnál, hogy a COV1D-19 még elérhető-e, elérhető volt. Másnap Brandon bement a hatósághoz és elmondta, mit szeretne, amit egyébként saját bevallása szerint szórakoztatónak talált az ügyintéző, majd minden gond nélkül felvette az igénylést, de hozzátette, hogy ettől még messze nem biztos, hogy meg is kapja a rendszámot. Az igénylést ugyanis még elbírálják, és annak ellenére, hogy Brandon megkapta a feliratot nyomtatható állapotban, még visszadobhatják a kérelmét. Nagy valószínűséggel ez így is fog történni, miután a téma alapvetően is, de különösen most elég szenzitív, és egy ilyen rendszámtáblával járni, viccet csinálni belőle, nem épp felelősségteljes döntés. Brandon azt is hozzátette, hogy a koronavírust igenis komolyan kell venni, mert veszélyes és széles körben (globálisan) érinti az embereket. Ugyanakkor abban is bízik, hogy hamarosan véget ér, és utána mindenki jót nevet majd rajta. Ezek az ő szavai, mi biztosak vagyunk benne, hogy nevetni azért nem fogunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?