Középső ujját mutatta a frissített Audi Q5 rajtakapott sofőrje

Lebukott az új arcot öltő Audi Q5

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szolid külső jelentős motorpaletta-frissítéssel - még idén jöhet az Audi Q5 szabadidő-autó frissített kiadása.

Nemzetközi jelzést alkalmazva fejezte ki nemtetszését a Carscoop fényképkészítője felé az Audi egyik - vélhetően gyári - tesztpilótája, mikor is ő a várhatóan év vége felé bemutatkozó, új arcot öltő Q5-öst kapta lencsevégre.
Sok külső változás nem ígérkezik, de a hatalmas ködfényszórókkal takart hűtőmaszk biztosan frissül, s jó eséllyel a fényszórók, valamint a hátsó lámpák is újak lesznek, ha külső alakjukkal nem is (nehogy módosítani kelljen a présgépeket), belső elrendezésük biztosan hoz majd újat. Nem feltétlen csak vonalakat, technológiát is, megjelenhet az A6-ban már próbált LED-es főfényszóró.
Hirdetés

A takargatott, de kívülről a mostani, 2008-ban a Pekingi Autószalonon bemutatkozott Q5-től alig különböző frissítéssel vélhetően új motorokat is kap az Audi kisebbik szabadidő-autója, motorpalettája vélhetően felfelé bővül, megjelenhet a 3,0 literes, 300-333 lóerős teljesítménnyel létező kompresszoros, közvetlen befecskendezésű TFSI benzinmotor, és jöhet a 3,0 literes biturbó TDI is 313 lóerővel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?