Lamborghini Reventón “nem annyira” gazdagoknak

Lamborghini Gallardo Reventón stílusban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A német Cosa Design készített új karosszériát a Lamborghini Gallardóhoz, mely ezáltal Reventónnak tűnik.


A Lamborghini Reventónról nem volt nehéz lemaradni: ha az embernek volt is egymillió eurója, nehéz volt bekerülni azon húsz szerencsés közé, akik rátehették kezüket a Lamborghini ezidáig legdrágább modelljére.
A német Cosa Design most úgy gondolhatta, talán le lehet még húzni pár bőrt a különleges Lambóról, és az eredeti, 2003-as Gallardo alapjaira megalkották a Reventón stílusában elkészített tuningcsomagjukat. Nemcsak pár felcsavarozható új elemről van szó, az összes karosszéria-panelt lecserélték, így alakították ki a Cosa Design Gallardót.

A karosszéria átalakítását követően a motort vették kezelésbe, az új kipufogórendszernek köszönhetően pedig 500-ról 540 lóerőre emelkedett az autó teljesítménye. Mindehhez jönnek még a 20 colos sötétszürke felnik, az állítható aktív futómű és a megnövelt teljesítményű fékrendszer. A végeredmény igen meggyőző, még egy Reventón mellett sem nézne ki ügyetlen másolatnak az összeállítás, és az is biztos, hogy a megrendelőknek nem kell hétszámjegyű összegért a zsebükbe nyúlni az átalakításért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?